babagan kita

Fannou Diadegake ing taun 2007, mula wis berkembang liwat sawetara akuisisi lan penggabungan. Bisnis Utama: Desain Cetakan, R & D, Produksi lan layanan. Utamane kanggo perkakas cilik, industri komunikasi, teknologi cerdas, industri elektronik konsumen, Plastik Silicon, logam, perakitan produk elektronik lan produk periferal. Ukuran Perusahaan: Ana papat basis produksi ing China, kanthi distribusi logistik profesional lan kapasitas layanan ing omah lan luar negeri. Misi Kita: dadi mitra industri sing bangga (kalebu pelanggan, karyawan, pemegang saham lan mitra pasokan). Headcount: 428 karyawan, kalebu 35 pangembang produk.

Rincian
Warta

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam. Kita duwe cetakan plastik mobil, cetakan peralatan makan, cetakan plastik kanggo mesin kopi, cetakan headset.